Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Сланината нарязваме на малки кубчета. Слагаме лука и сланината да се запържат в зехтин.
Когато са готови, изваждаме от мазнината....

Приготвят се листа за сармите от зелката.
В тиган или тенджера се запържва лукът, прибавя се оризът и нарязаната на дребно сланина....

Нарежете сланината на тънки правоъгълници, с които да покриете филиите. Наръсете с подправките....

След това пуснете сланината в течността. Притиснете я с чиния и я оставете 3-4 дни, за да се осоли....

2

5

3

1

Така приготвяме всичките парчета.
Оставяме настрана да изстинат - както саламурата, така и сланината....
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: