Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да Приготвя Сланина в Саламура

Как да Приготвя Сланина в Саламура

Открий всички 24 кулинарни идеи относно как да приготвя сланина в саламура в Gotvach.bg.
Чипс от сланинаЧипс от сланинаГотовия чипс от сланина се поръсва с черно пиперче и едро смляна сушена люта чушка и пресован чесън....
Крехка домашна сланинаКрехка домашна сланина
2
След като заври се пускат парчетата сланина за малко (около 2-3 мин.), колкото да си сменят цвета....
Солено-варена сланинаСолено-варена сланина
По този начин сланината не може да издържи много време и трябва да се консумира за 10 дни. Солено-варената сланина е готова....
Домашна паприка сланинаДомашна паприка сланина
4
Домашната паприка сланина е готова...
Домашно варена сланинаДомашно варена сланина
Така приготвяме всичките парчета. Оставяме настрана да изстинат - както саламурата, така и сланината....
Сланина за мезеСланина за мезе
След това пуснете сланината в течността. Притиснете я с чиния и я оставете 3-4 дни, за да се осоли....
Омлет със сланинаОмлет със сланина
Сланината нарязваме на малки кубчета. Слагаме лука и сланината да се запържат в зехтин. Когато са готови, изваждаме от мазнината....
Качамак със сланинаКачамак със сланина
Нарязваме сланината на дребни късчета, пържим я до златисто и я изсипваме върху качамака....
Сарми със сланинаСарми със сланина
Приготвят се листа за сармите от зелката. В тиган или тенджера се запържва лукът, прибавя се оризът и нарязаната на дребно сланина....
Сланина върху празСланина върху праз
1
Почистваме и нарязваме праза и поставяме върху наредената сланина. Отгоре праза поставяме ред сланина и така, докато се запълни самият съд....
Осолена паприкована сланинаОсолена паприкована сланина
Отгоре покриваме отново със солта, така че да се покрие самата сланина. Редим отново сланина и сол и така докато свърши сланината....
Сандвичи със сланинаСандвичи със сланина
Нарежете сланината на тънки правоъгълници, с които да покриете филиите. Наръсете с подправките....

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: