Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

По този начин сланината не може да издържи много време и трябва да се консумира за 10 дни.
Солено-варената сланина е готова....

Отгоре покриваме отново със солта, така че да се покрие самата сланина. Редим отново сланина и сол и така докато свърши сланината....

3

След това пуснете сланината в течността. Притиснете я с чиния и я оставете 3-4 дни, за да се осоли....

1

Нарежете сланината на тънки правоъгълници, с които да покриете филиите. Наръсете с подправките....

2

Готовия чипс от сланина се поръсва с черно пиперче и едро смляна сушена люта чушка и пресован чесън....

Така приготвяме всичките парчета.
Оставяме настрана да изстинат - както саламурата, така и сланината....

1
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: