Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да Запазим Сирене в Саламура
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


През това време си приготвяме саламурата, на 1 л вода слагаме 50 г морска сол.
Слагаме водата и солта на котлона да заври....

2

1

Преминаваме към приготвяне на саламурата.
В дълбок съд се сипват литър вода и 50 г морска сол. Слага се да заври на котлона....

Може да се приготви още и с месо (пилешко и/или заешко), което предварително се пече на скара....

4

3

Единственият начин да запазите вкусовите качества на сиренето за по-дълго време е да го съхранявате в подсолена вода....

Олиото, в което е пържена рибата, не се прецежда и се слагат около 3-4 с.л. в саламурата. Оставя се да заври за няколко минути и се изключва....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 6
54
41
31
20
10
Дай твоята оценка: