Gotvach.bg»Избрани Колекции»Саламура за Съхранение на Сирене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Саламура за Съхранение на Сирене

Саламура за Съхранение на Сирене

Разгледай всички 12 кулинарни идеи за саламура за съхранение на сирене в Gotvach.bg.
Саламура за сиренеСаламура за сиренеИзползвайте тази саламура за сирене, за да се осолява и съхранява правилно домашното сирене....
Как се прави саламура за сиренеКак се прави саламура за сирене
5
И все пак ако сте се справили с това, то трябва да знаете, че съхранението му не е по-маловажно от правенето му....
Мекици със саламура от сиренеМекици със саламура от сирене
Мекиците със саламура от сирене са готови....
Ломска саламураЛомска саламура
Ломската саламура е супер вкусна....
Полезни съвети за сервиране и съхранение на сиренеПолезни съвети за сервиране и съхранение на сирене
Добре е сирената при съхранение да са увити в оригиналната опаковка, восъчна хартия, фолио или вакуумна опаковка, контейнер, така че да не се губи...
Печена пилешка СаламураПечена пилешка Саламура
1
В тава се слага месото, чесън две цели скилидки, почистени от люспи и леко смачкани. Доматите също са цели, но са продупчени отгоре две дупки и отдолу...
Пиле в саламураПиле в саламура
3
Нарежете пилешкото на порции, загрейте олиото в дълбока тенджера и го запържете равномерно. Сложете почистените цели домати в тава с малко вода и...
Краставички в саламураКраставички в саламура
1
Възваряваме саламурата и ги заливаме след като изстине. Претакаме всеки ден, след което прибираме на хладно....
Маслини в саламураМаслини в саламура
За приготвянето на саламурата ви е нужна едра морска сол, като съотношението сол/вода е около 80-100 г сол на литър....
Корнишони в саламураКорнишони в саламура
Преварете саламурата, като на 1 л течност добавите 1 и 1/2 с.л. сол. Оставете я да изстине и залейте корнишоните....
Камби в саламураКамби в саламура
1
Слагаме всички съставки в една тенджера, варим всичко и заливаме бурканите с горещата саламура....
Пилешка супа СаламураПилешка супа Саламура
1
Залейте пилето с 1 л вода, добавете пилешки бульон и сварете до готовност, като внимавате да не го преварите. След това го извадете, отцедете...

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: