Gotvach.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Саламура за Туршия
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

2

Отгоре се поставят още клонки целина и заливаме туршията с марината.
Затваря се с капачка и оставяме на хладно да втаса....

1

За да ни е лесно при ваденето на готовата туршия горната част на бутилката изрязваме, за да се получи по-широк отвор....

Измиваме зеленчуците добре и нарязваме морковите на колелца, а всичко останало на дребно.
В голям съд ги смесваме, разбъркваме и напълваме в буркани...

1

Продуктите са за 4 буркана по 3 литра.
Всички зеленчуци се измиват добре, морковите се остъргват, зелето се нарязва на резени, чушките се набождат...

Пуснете вътре таблетка аспирин, за да запазите туршията. Залейте с горещата марината до винта на буркана и затворете....

11
Рейтинг
3.3
Общо гласували: 4
50
42
31
21
10
Дай твоята оценка: