Gotvach.bg»Избрани Колекции»Саламура за Туршия
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Саламура за свинско
Приготвя се саламура от 5 л вода, 450 г сол и 50 г селитра....

Количеството на саламура е различно в зависимост от количеството на месото. Саламурата за пастърма трябва да покрива месото....

Една от основните причини за побеляване на суровата туршия е недостатъчно количество на сол в саламурата за суровата туршия....

Саламурата се заварява и се залива гореща в бурканите, в които се слага по 2 бр. аспирин /за 3 литрови буркани/....

1

От компоти до туршии и бидони с кисело зеле – зимата не минава без на трапезата ни да присъства поне едно от трите изброени....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 3
51
41
30
21
10
Дай твоята оценка: