Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


1

Когато гозбата започне да къкри, е време да се премести в тава.
Добавя се останалата вода и подправките....

Запържваме лука с малко олио и го прехвърляме в гювеч. Добавяме и другите продукти в гювеча....

Печем според силата на фурната традиционния постен гювеч на фурна (моята е стара и макс. градуси са 250) около 35-40 минути....

Постен гювеч с много зеленчуци сервираме с пухкав царевичен хляб и салата по избор....

След общо 40-45 минути печене постният гювеч е напълно готов и още при изваждането от фурната ни обгръща топъл и уютен аромат на печени зеленчуци,...

Изсипете сместа в глинен гювеч.
Добавете нарязаните на кубчета картофи, зеления фасул и доматения сок....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 4
52
40
31
21
10
Дай твоята оценка: