Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Погача Роза
Започнете постепенно да прибавяте от брашното, като бъркате непрекъснато. Бъркайте, докато започне да се отлепя от стените на купата....
Желирана роза
Важно е да варим кремовете едновременно .Когато кремовете заврат ги махаме от котлоните....
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Ягодов чийзкейк Ро СиБисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат...
1
Пържоли Изяж си пръстите
Пържолите се запържват леко. В йенска тенджера се редят 1 ред пържоли, 1 ред топено сирене и ред гъби. Отново следва ред пържоли, ред топено сирене...
Торта Сметанова розаТака приготвеното тесто е достатъчно за изпичането на 4 блата за торта- по желание могат да се пекат отделно или да се изпекат два по-дебели и да...
2
Торта Зимна Роза
Готовите блатове се оставят да изстинат. Трябва да са напълно изстинали при сглабянето на празничната торта....
Домашен локум Роза
През това време, когато се вареше сиропът, в малка шола си разбърках нишестето с 1 чашка вода, като бърках, докато не ми стана на каша без бучки,...
Торта Бяла роза
Трябва да е гладка и лъскава.
Желатинът се залива с 50 милилитра вода, за да набъбне, загрява се на водна баня и се излива при жълтъците....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 9
53
43
31
22
10
Дай твоята оценка: