Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бюрек Роза
Към широката страна слагах малко от сместа и навивах на руло, а после на охлюв, като така и направих и с останалите кори....
Хлебна роза
Разбърках и продължих да добавям брашно. Пое около килограм, докато получих меко, нелепнещо тесто. Оставих да втаса....
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Пържоли Изяж си пръстите
Пържолите се запържват леко. В йенска тенджера се редят 1 ред пържоли, 1 ред топено сирене и ред гъби. Отново следва ред пържоли, ред топено сирене...
Ягодов чийзкейк Ро СиБисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат...
1
Ябълков сладкиш РозаДве от ябълките се обелват и нарязват на кубчета, другите две с кората се нарязват на много тънки ивици.
Яйцата със захарта и ванилията се бият...
1
Ябълков пай РозаСложете да се изпече в предварително загряна силна фурна, на около 210 градуса, като към края покрийте с фолио отгоре, за да не прегори....
1
Постна питка РозаТестото трябва да се отделя от съда.
Оставете тестото да втаса.
Готовото тесто разделете на топки и разточете фитили....
6
Бадемов крем Роза
1. Накиснете желатина в предвидената студена вода до набъбване.
2. Попарете, обелете, изпечете, отделете за украса 15 ядки, а останалите смелете...
Торта Бяла роза
Трябва да е гладка и лъскава.
Желатинът се залива с 50 милилитра вода, за да набъбне, загрява се на водна баня и се излива при жълтъците....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 9
53
43
31
22
10
Дай твоята оценка: