Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пълнено свинско месоПравим в месото джоб. Омесваме каймата със ситно нарязаните чушки, накълцания магданоз, жълтъка, солта и червения пипер.
Посоляваме месото, поръсваме...
Как да обезсолим свинско месо?
Един от начините да консервираме свинско месо за по-дълго време е чрез осоляване....
Бисквитената торта на Тереза Маринована продуктите, като последният слой на тортата да е сметана....
1
Свинско месо със зеленчуци
Пърженото свинско се разбърка от време на време. Когато месото е почти готово се прибавя соевият сос и меда....
Домашно консервирано свинско месоМесото, в случая свински бут, се нарязва на кубчета, осолява се и се оставя поне една нощ на хладно, за да се отцеди кръвта....
1
Гулаш със свинско месоСлед като е готов се поръсва с нарязана на ситно прясна целина.
Гулашът със свинско месо е много вкусен....
3
Домашно осолено свинско месоДобре е да се наблюдава и да се проверява състоянието и твърдостта на пастърмата....
5
Задушено ароматно свинско месо
Опитайте крехкостта на свинското и ако е нужно, продължете готвенето, докато то омекне и се окрехкоти достатъчно....
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 5
52
42
31
20
10
Дай твоята оценка: