Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да се Маринова Свинско Месо

Как да се Маринова Свинско Месо

Открий всички 55 кулинарни идеи за как да се маринова свинско месо в Gotvach.bg.
Шницели от свинско месоШницели от свинско месоШницелите от свинско месо се поднасят с резени лайм, наситнен магданоз и гарнитура от зеленчуци по избор....
Яхния със свинско месоЯхния със свинско месо
1
Оставя се да ври на тих огън до омекване на месото. Слагат се в размитото в малко вода брашно и дафиновите листа....
Чомлек от свинско месоЧомлек от свинско месо
4
В тиган се запържва за кратко нарязаното на хапки месо и се отделя настрани....
Свинско месо с доматиСвинско месо с домати
1
Измиваме месото и нарязваме на хапки. Заливаме с вода и слагаме да се вари, като преди да кипне обираме образувалата се пяна....
Свинско месо шарена яхнияСвинско месо шарена яхния
Запържваме свинското месо, нарязано на хапки в олиото....
Свинско месо с ябълкиСвинско месо с ябълки
След това се запържва направо в тенджерата. Добавя се малко гореща вода, колкото да покрие месото до половина....
Сос за свинско месоСос за свинско месо
Разбъркваме постоянно да не загори. Добавяме на тънка струя месния бульон, сол, пипер на вкус. Отделяме жълтъка от белтъка....
Ориз със свинско месоОриз със свинско месо
3
Свинското месо се нарязва на парчета и се сварява в малко вода, след което се запържва до златисто с малко мазнина....
Свинско месо със зеленчуциСвинско месо със зеленчуци
Свинското месо се нарязва на малки парчета. Чушката, морковът и лукът също се нарязват на ивици. В тиган се слага олиото да се сгорещи....
Фахитас със Свинско МесоФахитас със Свинско Месо
1
Фахитасите със Свинско Месо са готови....
Пилаф със свинско месоПилаф със свинско месо
Настържете почистените моркови на ситно ренде и разпределете върху месото, без да разбърквате....
Ветрило от свинско месоВетрило от свинско месо
В месото правим прорези, като не прорязваме докрай. Натриваме месото с марината и го слагаме в хладилник за 10 часа....

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 5
52
42
31
20
10
Дай твоята оценка: