Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Добавяме сол на вкус.
За брускетите: варим яйцата. След като ги обелим ги нарязваме с резачка за яйца, за бъдат равномери парчетата....

4

Франзелата се реже на филийки с дебелина около 0.5 см. Ципата на домата се сцепва и се потапя в гореща вода за 3-4 мин.
Обелва се доматът, добавя...

Намажете хрупкавите брускети с пастета и украсете със смокини по желание....

На всяко триъгълниче капнете две-три капки зехтин и нанесете с лъжичка от плънката върху импровизираните брускети....

Намажете брускетите с чесновия крем и върху всяка сложете по една шайба домат....

Гледайте да вземате с четката от всичко, а не само мазнина.
Поставете ги в тостера и изпечете ароматните брускети на желаната степен....

Сервираме апетитните брускети, гарнирани с млечен пастет или млечна майонеза, кубчета домат и листенца пресен магданоз....
Рейтинг
3.4
Общо гласували: 10
51
44
33
22
10
Дай твоята оценка: