Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да си Направим Мусака
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да си Направим Мусака

Как да си Направим Мусака

Прегледай всички 34 кулинарни идеи за как да си направим мусака в Gotvach.bg.
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфкаВече знаете как да си направите домашна юфка. Добър апетит!...
Как да си направим домашно краве сиренеКак да си направим домашно краве сирене
6
Домашно сирене от краве мляко е толкова вкусно, че вече ще искате винаги сами да си го приготвяте....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Какаов сладкиш Да си оближеш пръститеКакаов сладкиш Да си оближеш пръстите
Вижте също как да си направите сладкиш Негърче, популярният ретро сладкиш Жадната монахиня или любимият Дамски каприз....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
1
Ребрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който...
Мусака с морковиМусака с моркови
Слагаме за още няколко минути във фурната, за да се запече заливката....
Мусака с ЮфкаМусака с Юфка
Подгответе си всички зеленчуци, като доматите и моркова настържете поотделно, а лука, чушката и целината нарежете на ситни кубчета....
Мусака с рибаМусака с риба
Малко преди да е готово, ястието се поръсва с настърган кашкавал и се пече, докато се зачерви. Сервирайте със зелена салата....
Мусака с фусилиМусака с фусили
Лукът и морковите се задушават в зехтина. Добавят се каймата и гъбите. След около 5-6 минути се сипват доматите и подправките. След като се сгъсти...
Мусака с гъбиМусака с гъби
1
Най-горният пласт трябва да е от доматите, мазнината и малко вода. Ястието се поръсва с галета и се пече на умерена температура до готовност....

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 8
54
43
31
20
10
Дай твоята оценка: