Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да си Направим Катми
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

3

Може да добавите домашно сладко по избор, домашен течен шоколад или друга плънка за палачинки по желание, и да хапнете готовите катми с квас за закуска...

1

2

В купа разбъркваме брашното с млякото, яйцата и солта, получаваме рядко тесто, което изсипваме с черпак в намаслен загрят тиган и печем катми с дебелина...

Приготвяме катмите, като ги запържваме само от едната страна. Отделно приготвяме ябълкова плънка....

Трябва да получим гъста каша.
Оставяме на топло да се образуват шупли, което значи че е готова за печене....

Трябва да се получи дебела около 8 мм катма. Катмите се запържват от двете страни, а всяка готова се намазва обилно с масло....

Добрата новина е, че вкусни катми може да си приготвите на тиган, като препоръчително е да е тиганът да е дебелостенен и с незалепващо покритие....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 6
52
42
31
21
10
Дай твоята оценка: