Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Мусака с карфиолРазбийте 1 яйце със сметаната, залейте мусаката, наредете парченца масло и печете 30-тина минути в умерено загрята фурна....
Мусака с фусили
Лукът и морковите се задушават в зехтина. Добавят се каймата и гъбите. След около 5-6 минути се сипват доматите и подправките.
След като се сгъсти...
Мусака с гъбиНай-горният пласт трябва да е от доматите, мазнината и малко вода. Ястието се поръсва с галета и се пече на умерена температура до готовност....
1
Мусака в Зоната
Сипете сместа в тава и печете мусаката до пълна готовност и извиране на течността.
Отделно си пригответе заливката....
Мусака с макарониСлед като се изпече мусаката, изчакваме около 10 мин., режем и поднасяме. Да ви е сладко!...
2
Мусака с тиквичкиМоже да украсите мусаката с тиквички с нарязана краставица и да добавите кисело мляко.
Мусака с тиквички е готова....
6
Мусака в гювечетаВърнете във фурната да се запече и заливката.
Мусаката в гювечета е много вкусна....
1
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 8
54
43
31
20
10
Дай твоята оценка: