Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Баклава с орехиБаклавата се залива и се остава една нощ, да попие добре.
Да Ви е сладко!...
11
БаклаваБаклава с канелаГотовата баклава режем на парчета и намазваме с разтопеното масло или горещото олио и я слагаме да се пече в умерена фурна....
2
Баклава с кадаиф
Първо се приготвя сиропът, като за целта се смесват водата, захарта и се оставя да ври на котлона за 5 минути....
Баклава с грисЗалейте охладената баклава с топлия захарен сироп. Оставете баклавата с грис да престои една нощ преди да я поднесете....
1
Баклава с бисквити
Изпечената топла баклава, заливате с топъл сироп (не горещи). Оставяте баклавата да попие сиропа и охлади....
Баклава с бутертестоПриготвената бутер баклава сиропирайте със захарния сироп. Поднесете на следващия ден, за да може баклавичките да се напоят....
5
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който...
1
Баклава от Шабац
Нарежете баклавата на правилни парченца и я напръсканата отгоре със смес от олио и вода. Сложете във фурната да се изпече до зачервяване....
Баклава по нашенскиРазликата е, че корите се точат, нарежда се по същия начин и тавите с баклава се оставят за поне две седмици да изсъхват в сухо помещение, като през...
2
Баклава на рулца
Оставяте да изстине. Вадите и рулцата, когато са готови, и оставяте и тях да изстинат....
Баклава на рулца
Горещата баклава се залива с охладения сироп и десертът се прибира за 1 нощ в хладилник....
Турска баклава с шамфъстъкЗапочнете със сиропа, който ще се изсипе върху горещата баклава по-късно....
1
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 5
52
41
31
21
10
Дай твоята оценка: