Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да си направим Баклава

Как да си направим Баклава

Открий всички 43 кулинарни идеи за как да си направим баклава в Gotvach.bg.
Баклава с орехиБаклава с орехиБаклавата се залива и се остава една нощ, да попие добре. Да Ви е сладко!...
Баклава с канелаБаклава с канела
2
Готовата баклава режем на парчета и намазваме с разтопеното масло или горещото олио и я слагаме да се пече в умерена фурна....
Баклава с кадаифБаклава с кадаиф
Първо се приготвя сиропът, като за целта се смесват водата, захарта и се оставя да ври на котлона за 5 минути....
Баклава с грисБаклава с грис
1
Залейте охладената баклава с топлия захарен сироп. Оставете баклавата с грис да престои една нощ преди да я поднесете....
Баклава с бисквитиБаклава с бисквити
Изпечената топла баклава, заливате с топъл сироп (не горещи). Оставяте баклавата да попие сиропа и охлади....
Баклава с бутертестоБаклава с бутертесто
5
Приготвената бутер баклава сиропирайте със захарния сироп. Поднесете на следващия ден, за да може баклавичките да се напоят....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
1
Ребрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който...
Баклава от ШабацБаклава от Шабац
Нарежете баклавата на правилни парченца и я напръсканата отгоре със смес от олио и вода. Сложете във фурната да се изпече до зачервяване....
Баклава по нашенскиБаклава по нашенски
2
Разликата е, че корите се точат, нарежда се по същия начин и тавите с баклава се оставят за поне две седмици да изсъхват в сухо помещение, като през...
Баклава на рулцаБаклава на рулца
Оставяте да изстине. Вадите и рулцата, когато са готови, и оставяте и тях да изстинат....
Баклава на рулцаБаклава на рулца
Горещата баклава се залива с охладения сироп и десертът се прибира за 1 нощ в хладилник....
Турска баклава с шамфъстъкТурска баклава с шамфъстък
1
Започнете със сиропа, който ще се изсипе върху горещата баклава по-късно....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 5
52
41
31
21
10
Дай твоята оценка: