Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Грис с Вода

Как се Прави Грис с Вода

Прегледай всички 23 кулинарни идеи за как се прави грис с вода в Gotvach.bg.
Хапвайте грис за повече селенХапвайте грис за повече селенОказва се, че един от най-добрите източници на селен, както и на редица други полезни вещества, е грисът....
За ползите от царевичен грисЗа ползите от царевичен грис
2
Царевичният продукт се получава чрез смилане на царевица до постигане на прахообразна текстура под формата на брашно или грис....
От какво и как се прави грис?От какво и как се прави грис?
Освен това грисът се дели на едрозърнест грис, който се получава при еднократното смилане на зърното и дребнозърнест грис, който след първоначалното...
Как се прави хубав крем с грис?Как се прави хубав крем с грис?
За целта в малка тенджера с вода изсипете гриса, докато заври. След това намачкайте или пасирайте боровинките и ги добавете към гриса....
Грис кексчетаГрис кексчета
Смесваме царевичния грис и кафявата захар и ги накисваме с топла вода, която предварително сме разбъркали с прясно изцеден лимонов  сок....
Грис ТопчетаГрис Топчета
Изброените продукти се разбъркват добре, до получаване на меко тесто. След това се оформят топчета, колкото лешник и се овалват в грис....
Грис халваГрис халва
9
В отделен съд се кипва водата със захарта. Добавят се пръчката канела и лимонената киселина. Залива се внимателно запърженият грис....
Грис - халваГрис - халва
6
Горещата грис-халва изсипвам в съд, предварително намокрен със студена вода. Леко заглаждам и охлаждам....
Грис хайверГрис хайвер
1
Прибавяме разтопеното масло и нарязания лук към вече сварения грис и подправяме на вкус....
Грис фламериГрис фламери
Бъркайте, докато захарта се разтвори и прибавете гриса, отново при непрекъснато бъркане до сгъстяване на крема....
Плодов грисПлодов грис
Компотът се слага да заври и след това се прибавя грисът. Бърка се бързо до сгъстяване....
Какво да си приготвим с пшеничен грис?Какво да си приготвим с пшеничен грис?
В този случай грисът се вари в подсолена вода или бульон, след което се смесва с настъргано сирене, кашкавал и подправки....

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: