Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Лучен Сос

Как се Прави Лучен Сос

Прегледай всички 23 подбрани съвети за как се прави лучен сос в Gotvach.bg.
Свински вратни пържоли с лучен сосСвински вратни пържоли с лучен сосСлед като сосът заври леко, махнете го от котлона.Трябва да се получи сос приблизително с гъстотата на смес за палачинки (или като боза)....
Задушено телешко филе в лучен сосЗадушено телешко филе в лучен сос
Нарежете месото на филии, начукайте го леко с дървено чукче и го оваляйте в предварително смесените брашно, сол и черен пипер. Загрейте олиото...
Пъстърва с пикантно пюре и лучен сосПъстърва с пикантно пюре и лучен сос
Сервира се с пюрето и лучения сос....
Свински пържоли с бял лучен сос и картофкиСвински пържоли с бял лучен сос и картофки
1
Поднасяме свински пържоли с бял лучен сос и картофки в чиния, като заливаме пържолите със соса....
Бързи пържолки в гъбено-лучен грейви сосБързи пържолки в гъбено-лучен грейви сос
1
Бързите пържолки в гъбено-лучен грейви сос са готови....
Как се прави лимонов сосКак се прави лимонов сос
Научи също как се прави лимонов мус....
Лучен кашникЛучен кашник
1
Замесва се тесто, което малко лепне. Сипва се в намаслена тава. Поръсваме със сусам и шарена сол....
Лучен пайЛучен пай
Тестото се разточва с дебелина 5 мм и се изрязва на два кръга. Единият тестен кръг се слага във формата за печене и се покрива със сиренето....
Как се прави перлена захарКак се прави перлена захар
рецепти, едната е на Люси Евтимова и другата е моя и гарантирам, че по този начин италианките, когато нямат на разположение в момента такава си я правят...
Лучен киш ПровансЛучен киш Прованс
Разбиваме яйцата и към тях добавяме индийското орехче, солта, пипера и царевичното нишесте. Настъргваме сиренето Ементал и кашкавала и ги добавяме...
Френски лучен мармаладФренски лучен мармалад
Разбърква се постоянно, за да не изгори лукът. Добавя се виното, котлонът се намалява до минимум и лукът се задушава под капак 30 минути....
Френски лучен тартФренски лучен тарт
Гответе още 4-5 минути докато лукът се карамелизизира. След още 4 минути махнете от огъня....

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 7
52
42
33
20
10
Дай твоята оценка: