Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се прави уасабиУасаби се прави много лесно, независимо дали се използва такъв на прах, или корена на растението....
Как се прави медът
Пчеларството може и да е хоби, тъй като вече много хора, имащи интерес към екологията и природната наука, притежават по няколко кошера....
Как се прави кефир?
От тук вече може да варирате съотношението кефир-мляко – от 1:15 до 1:5. Всяко съотношение носи различен вкус, както и различните видове мляко....
Как се прави маскарпонеСлед като памучният вързоп вече има плътен вид, той се връща обратно в гевгира, отгоре се поставя тежест от половин килограм, например пакет с леща...
9
Как се прави фондю
Фондю е френска дума, която означава разтопен. Но самият процес на кулинарна обработка на продуктите по този специфичен начин идва от Швейцария....
Как се прави топеното сирене?
Приготвянето в домашни условия топено сирене е доста просто. То е много по вкусно от неговия аналог в магазина и не съдържа химически добавки....
Как се прави синьото сирене?
Производителите на сирене в град Рокфор създават и все още правят известното синьо сирене Рокфор....
Как се прави руски пломбир
Руски пломбир представлява вкусен сладолед, който се приготвя от каймак, мляко и жълтъци. Това е най-популярния сладолед в Русия.
Това е най-вкусния...
Как се прави ябълково вино?
Приготвянето на ябълково вино не е сложна задача, рецептата може да се изпълни спокойно в домашни условия, а напитката ще ви зарадва с изискан, медено-плодов...
Как се прави ядково мляко
Рецепта за бадемово мляко
Накисват се 1 чаена чаша бадеми от вечерта на предния ден....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 7
51
43
32
21
10
Дай твоята оценка: