Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Яйчено Маслен Крем

Как се Прави Яйчено Маслен Крем

Разгледай всички 24 подбрани съвети относно как се прави яйчено маслен крем в Gotvach.bg.
Маслен крем с ядкиМаслен крем с ядкиРазбийте мекото масло много добре на пухкав крем....
Как се прави перлена захарКак се прави перлена захар
На Люси Евтимова е с добавка на брашно, а по-точно: Към 3 супени лъжици захар се прибавя 1 с. л. брашно, разбърква се до паста, така се да се задържа...
Яйчен крем с печена тикваЯйчен крем с печена тиква
Сервирайте яйчения крем с печена тиква в купички с бита сметана и листа мента....
Яйчен крем с прясно млякоЯйчен крем с прясно мляко
7
Ароматизирайте получения крем с ванилия и ром. Разлейте крема в десертни чашки и украсете с плодове по избор....
Яйчен крем с кисело млякоЯйчен крем с кисело мляко
Оставя се да се охлади, след което се смесва с кисело мляко и се разбърква с телена разбивачка. Готовият крем се разпределя в десертни чаши....
Яйчен крем на фурнаЯйчен крем на фурна
4
Продължете да бъркате крема, докато леко се сгъсти....
Яйчен кремЯйчен крем
1
Готовия крем се украсява с белтъчената смес и по желание плодове от сладко....
Маслен крем с прясно млякоМаслен крем с прясно мляко
В тенджера слагаме млякото, от което предварително сме си отсипали в кафена чаша малко, за да разтворим в него брашното. Щом млякото кипне, изсипваме...
Маслен крем с карамелизирана захарМаслен крем с карамелизирана захар
Масленият крем с карамелизирана захар е готов....
Маслен крем за сладкишиМаслен крем за сладкиши
1
Разбиваме пудрата захар с маслото на гладък крем. Добавяме настъргана кора от лимон. Прибавяме ванилията и есенцията....
Маслен кремМаслен крем
2
Отделно разбийте мекото масло с пудрата захар и прибавете постепенно яйчения крем към масления, отново при непрекъснато бъркане....
Така се прави блат за тортаТака се прави блат за торта
Разрежете на две и украсете с крем за торта, за да направите вашия любим сладкиш. Ето така се прави блат за торта....

Рейтинг

4
Общо гласували: 5
51
43
31
20
10
Дай твоята оценка: