Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Яйчен Крем
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Яйчен Крем

Как се Прави Яйчен Крем

Разгледай всички 12 кулинарни идеи относно как се прави яйчен крем в Gotvach.bg.
Как се прави яйчен крем - ръководство за начинаещиКак се прави яйчен крем - ръководство за начинаещиФренската кухня винаги се е славила с изискани десерти. Техните рецепти се ползват с успех в целия свят. Яйченият крем е най-разпространеният крем...
Яйчен кремЯйчен крем
1
Готовия крем се украсява с белтъчената смес и по желание плодове от сладко....
Как да приготвим перфектен яйчен кремКак да приготвим перфектен яйчен крем
Яйченият крем е основен при създаването на десерти с крем, и е известен като крем патисиер или сладкарски крем. Той се приготвя с добавка на нишесте...
Класически яйчен кремКласически яйчен крем
1
Върнете яйчения крем на котлона и загрейте леко, разбърквайки с дървена лъжица, докато се посгъсти. Класическият яйчен крем е готов....
Домашен яйчен кремДомашен яйчен крем
2
Яйчният крем се оставя да изстине напълно, след което се съхранява в хладилник до 4 дни. Домашният яйчен крем е много сполучлив....
Варен яйчен кремВарен яйчен крем
С този яйчен крем може да се направи и бисквитена торта. Вареният яйчен крем е готов....
Двуцветен яйчен кремДвуцветен яйчен крем
Двуцветния яйчен крем се гарнира се с разбита сметана и крокан. Да ви е сладко!...
Сладкарски яйчен кремСладкарски яйчен крем
14
Правете завъртяни движения с телта на осмица и бъркайте, докато се сгъсти. Малко, след като сладкарският крем заври, трябва да е готов....
Чийзкейк с яйчен кремЧийзкейк с яйчен крем
3
После прибавете към топлия крем и разбъркайте много добре. Изсипете крема върху основата и оставете в хладилник да стегне поне 4-5 часа....
Сладолед с яйчен кремСладолед с яйчен крем
Прасковите се попарват с вряла вода, обелват се, варят се 5 минути на бавен огън и се пасират....
Яйчен крем с бананиЯйчен крем с банани
Отгоре залейте с крема и оставете да се охлади преди поднасяне....
Яйчен крем с извараЯйчен крем с извара
Разбиваме жълтъците на пяна. Пасираме изварата и я разбъркваме с половината захар. Смесваме внимателно жълтъците и изварата, като прибавяме към...

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 7
51
42
32
22
10
Дай твоята оценка: