Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ризото с грейпфрутЛукът се запържва със зехтина до омекване. Добавя се оризът, като се бърка. Пържи се около 2 мин., без да се спира бъркането....
Ризото с къри
Лукът и целината се запържват на умерена температура около 5 мин. Добавя се оризът като се бърка около 2 мин....
Ризото с шункаМоже да сварите ризотото с шунка и в тенджера на котлона, като добавяте бульона постепенно....
2
Ризото с аспержи
Избират се крехките връхчета, които се режат на едро. Запържват се в 2 с.л. от маслото....
Ризото с ягодиСлед като се запържи лукът в зехтина, се изважда и се добавя оризът, който се пържи около 2 мин....
1
Ризото в тава
След като извадим тавата от фурната, добавяме настъргания кашкавал и разбъркваме, за да се разтопи....
Ризото с телешко
Сложете ризотото и го оформете красиво, върху него поставете телешкото и полейте всичко с гъбите и образувалия се сос....
Ризото с патладжани
Оставете ризотото да се задуши за 10 минути, подправете със сол и черен пипер. Сервирайте....
Рейтинг
5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: