Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


В гововото ризото сложете зехтин, пармезан и магданоз.
Ризотото с калмари е много вкусно....

1

Сложете 1 чаена чаша ориз, заедно с 1 чаена чаша вода. Разбърквайте докато се сгъсти....

Докато не се поеме течността, не наливайте следващата порция бульон. Така ще постигнете така типичната за ризотото кремообразност....

Хубавото ризото е с кремообразна консистенция.
След като оризът е сварен, се прибавят маслото и настърганият пармезан....

Оставете ризотото да се задуши за 10 минути, подправете със сол и черен пипер. Сервирайте....

След като извадим тавата от фурната, добавяме настъргания кашкавал и разбъркваме, за да се разтопи....

Добавете ориза и го задушете. Сипете бялото вино и гответе, докато почти се абсорбира....

2
Рейтинг
5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: