Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Приготвят Скариди

Как се Приготвят Скариди

Открий всички 99 подбрани съвети за как се приготвят скариди в Gotvach.bg.
Скариди по ПровансалскиСкариди по ПровансалскиСкаридите по провансалски са истински съвършен баланс от вкусове! Тези скариди в сос се поднасят с нарязана на филийки багета....
Скариди по ТайландскиСкариди по Тайландски
Добавете скаридите и повдигнете тигана няколко пъти, за да се смесят добре със зехтина и чесъна....
Скариди по испанскиСкариди по испански
Сварете скаридите във врящия бульон. Сварете в подсолена вода ориза до омекване....
Скариди по гръцкиСкариди по гръцки
4
След като е омекнал, се добавят скаридите, сол, пресен черен пипер, лют червен пипер и се задушава за няколко минути докато изври водата на скаридите...
Скариди по СечуанскиСкариди по Сечуански
Измийте и изчистете големите кралски скариди и ги поставете в купа. Сложете соевия сос и ги оставете за половин час....
Скариди на скараСкариди на скара
В купа слагаме скаридите, поръсва ме ги със сол, лимоновия сок и ситно нарязания магданоза. Имате лесни и вкусни скариди на скара за мезе....
Скариди на жарСкариди на жар
Скаридите се оставят в маринатата поне за 30 минути, като от време на време се обръщат....
Скариди по рускиСкариди по руски
1
Измиваме старателно скаридите и ги сипваме във врящата вода, в която сме поставили маслото, лимоновите резени и бирата....
Скариди на скараСкариди на скара
Сипете скаридите в тази паста и разбъркайте, докато се овалят равномерно....
Скариди на фурнаСкариди на фурна
1
Добавете счукания чесън и след като той ароматизира ястието, прибавете кубчета домат и сварените и отцедени скариди....
Панирани скариди с бираПанирани скариди с бира
Потапяме всяка една скарида в тестото и пържим до златисто. Отцеждаме върху кухненска ролка и поднасяме топли, гарнирани с резенче лимон....
Фламбирани скариди с узоФламбирани скариди с узо
Избират се едри скариди или опашки от скариди, т.нар. изи-пил (лесно белещи се)....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 10
53
43
31
23
10
Дай твоята оценка: