Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Какво да Приготвя за Детски Рожден ден

Какво да Приготвя за Детски Рожден ден

Разгледай всички 34 авторски предложения за какво да приготвя за детски рожден ден в Gotvach.bg.
Меденки за рожден денМеденки за рожден денМеденките за рожден ден са готови....
Какво да приготвим за рожден денКакво да приготвим за рожден ден
За рожден ден изненадайте гостите си с морска вариация на салата Цезар. Вместо с пилешко месо направете я със скариди....
Празнична пита за рожден денПразнична пита за рожден ден
3
По желание може да сплетете питата по ваш начин. Оставя се пак да втаса....
Лесна торта за рожден денЛесна торта за рожден ден
3
Сместа може да се раздели предварително на три части или да се опече цялата и после да се раздели на три блата....
Бишкотена торта за рожден денБишкотена торта за рожден ден
Първо се приготвя шоколадовият ганаш, за да изстине....
Сладки Гъбки за рожден денСладки Гъбки за рожден ден
Още топли се поръсват с пудра захар сладки гъбки за рожден ден и са готови за вашето парти....
Лимецова питка за Рожден денЛимецова питка за Рожден ден
Пече се лимецовият хляб в предварително загрята фурна на 180 °C 20 мин под капак, след което капакът се премахва и лимецовата питка за Рожден ден...
Парти Хапки за Рожден ДенПарти Хапки за Рожден Ден
Парти Хапките за Рожден Ден са готови....
Вкусна торта за рожден денВкусна торта за рожден ден
1
На следващия ден вкусната торта за рожден ден се украсява по желание....
Голяма торта за рожден денГоляма торта за рожден ден
Оставяме в хладилника да стегне за едно денонощие. Голямата торта за рожден ден е готова....
Солена торта за рожден денСолена торта за рожден ден
3
Използвайте луканковия салам, за да направите рулца, в които да поставите магданоз. Отстрани на подноса наредете маслини с костилка....
Питка за рожден ден - ВаняПитка за рожден ден - Ваня
1
За да получите хубаво бухнала питка трябва първо да активирате маята с 1 к.ч топло мляко, 1 с.л захар и 1 с.л брашно....

Рейтинг

3.4
Общо гласували: 7
51
42
33
21
10
Дай твоята оценка: