Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Чушки от буркан с плънка от кайма и оризПечем чушките от буркан с плънка от кайма и ориз до готовност в загрята фурна 180 градуса....
Тригуни Да си оближеш пръститеЗаливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Печено свинско месо и ребра в буркани
Подредете ребрата изправени в буркани, но не претъпкани и 1 пръст под ръба на бурканите....
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
1
Как да си направим домашна юфка
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца се пекат във фурна, затоплена до 220 градуса, само на горен реотан до хрупкава коричка....
1
Консервиран карфиол в буркани с хималайска сол
Сипваме на всяко бурканче по 1 равна чаена лъжичка. Заливаме със студена вода до пръстена на буркана, така че да покрива карфиола....
Селска доматена яхния с праз и свинско месо от буркан
Селската доматена яхния с праз и свинско месо от буркан е готова....
Как да си направим домашно краве сиренеЦедката с домашното сирене се притиска с тежест, в тавичка с наклон, повдигната с нещо в единия край, за да се оформи питката сирене и да се изцеди...
3
Рейтинг
4
Общо гласували: 4
50
44
30
20
10
Дай твоята оценка: