Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Чушки от буркан с плънка от кайма и оризПечем чушките от буркан с плънка от кайма и ориз до готовност в загрята фурна 180 градуса....
Тригуни Да си оближеш пръститеЗаливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Печено свинско месо и ребра в буркани
Подредете ребрата изправени в буркани, но не претъпкани и 1 пръст под ръба на бурканите....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца се пекат във фурна, затоплена до 220 градуса, само на горен реотан до хрупкава коричка....
1
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
1
Как да си направим домашна юфка
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Консервиран карфиол в буркани с хималайска сол
Сипваме на всяко бурканче по 1 равна чаена лъжичка. Заливаме със студена вода до пръстена на буркана, така че да покрива карфиола....
Селска доматена яхния с праз и свинско месо от буркан
Селската доматена яхния с праз и свинско месо от буркан е готова....
Как да си направим домашно краве сиренеЦедката с домашното сирене се притиска с тежест, в тавичка с наклон, повдигната с нещо в единия край, за да се оформи питката сирене и да се изцеди...
3
Рейтинг
4
Общо гласували: 4
50
44
30
20
10
Дай твоята оценка: