Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Когато изстине, прибирам сладкиша в хладилника за 1 нощ или поне няколко часа.
След това обръщам нежния карамелен сладкиш в тавичка....

С полученото карамелено мляко заливаме изстиналия сладкиш. Изчакваме един час и обръщаме в поднос.
Може да поднесете с топка сладолед....

6

1

Пробваме дали е добре изпечен козунакът с бира с дървена клечка, трябва да излиза суха....

Замесваме меко тесто за козунак, а останалото масло добавяме постепенно и месим до неговото усвояване....

2

Ако искаш да приготвиш наистина сполучлив козунак, опитай и тези изпитани рецепти за козунак като този козунак на конци или нашия козунак без месене...
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 4
51
42
30
21
10
Дай твоята оценка: