Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Нежен карамелен сладкиш
Когато изстине, прибирам сладкиша в хладилника за 1 нощ или поне няколко часа.
След това обръщам нежния карамелен сладкиш в тавичка....
Плодово-карамелен сладкиш
С полученото карамелено мляко заливаме изстиналия сладкиш. Изчакваме един час и обръщаме в поднос.
Може да поднесете с топка сладолед....
Козунак с бира
Пробваме дали е добре изпечен козунакът с бира с дървена клечка, трябва да излиза суха....
Козунак с шоколадПечем пухкавия козунак с богата плънка 15 мин на 150 градуса, увеличаваме фурната на 180 градуса и печем за още 25-30 мин....
1
Козунак с маскарпонеПрилагам снимки на класически козунак с плънка от маково семе, козунак със заквасена сметана и плънка от лешници и козунак с маскарпоне с портокалови...
6
Козунак с бадеми
Козунакът го слагаме в предварително намазана с маргарин форма и го оставяме да втаса втори път....
Козунак в хлебопекарна
В купа се слага малко брашно, половината захар, маята и половината прясно мляко, оставя се да втаса.
Към сместа се прибавят останалите продукти...
Козунак с мас
От готовото тесто оформете 1 голям или 2 по-малки козунака, като ги сплетете на плитка и слагате в тях стафиди и бадеми....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 4
51
42
30
21
10
Дай твоята оценка: