Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Уникално вкусно с домашна гозба :)
Свинските ребра, наденица и кисело зеле в гювеч се поднасят топли....

Накълцайте зелето ситно и нарежете наденицата на кръгчета.
Загрейте олиото в голям и дълбок тиган или тенджера....

Слагате малко олио на дъното на гювеча, след това нареждате няколко листа от зеле....

Сервира се прясното зеле с парче печена наденица и чорбаджийска чушка.
Задушено прясно зеле с наденица - сезонна гозба за вечеря!...

Слагаме подправките, добавяме брашно и малко сол, защото киселото зеле е солено, макар че след изстискването не оставя много сол....

4

Заливат се с бульона и водата и се добавят нарязаните на кубчета картофи, моркови и целина и нарязаното на ивички зеле....

Може да поднесете аламинута с лъжица кисело мляко.
Зелето с македонска наденица на тиган е много вкусно....

Пече се на силна фурна до оставане ястието на мазнина.
Киселото зеле на фурна с пържено месо е много вкусно....
Рейтинг
4.9
Общо гласували: 8
57
41
30
20
10
Дай твоята оценка: