Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашни консервирани корнишониВ средно големи буркани се слага оцет до ръбчето на буркана.
Добавя се по една бебешка лъжичка сол и захар....
Консервирани зелени маслини
След 6-7 дни маслините се вадят от саламурата и се разпределят в буркани. Долива им се зехтин и бурканите се затварят. Стерилизация не е нужна....
Консервирани мариновани чушки
Затваряме с капачки и обръщаме бурканите консервирани мариновани чушки с капачки надолу до охлаждане....
Консервирани домати Рома
Разпределям доматите в буркани, при желание, който обича пикантно, може да сложи по 1-2 люти чушки....
Консервирани белени домати
Подредете белените домати в буркани и долейте със сок, който при нужда се разрежда с вода, ако не достига за всички буркани....
Консервирани Гъби Кладница
Ако искате, може да стерилизирате за 20 минути след завиране за по-дълго съхранение на консервирани гъби кладница....
Консервирани чери домати
При следващо консервиране може би ще сложа и малко пресни билки.
Заливат се с малко вода - около 150 мл на буркан и се затягат капачките....
Съвети за консервиране на месо в бурканиСлед като сте вече запознати с основните правила за консервиране на месо в буркани, предлагаме ви да разгледате и тези конкретни рецепти за месо...
2
Как се консервират домати в бурканиТук става дума за консервиране на домати в буркани с вместимост 800 гр (компотени)....
3
Сортове тиквичкиТиквичките биват 4 вида:
Патисони - тиквичка с по-нестандартна форма и сравнително различен цвят, варираща от бяло, преливаща в оранжево и зелено...
1
Рейтинг
4
Общо гласували: 10
54
43
32
21
10
Дай твоята оценка: