Gotvach.bg»Избрани Колекции»Киселец Консервиране
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да съхраняваме и консервираме киселец?Вариант е и да консервирате киселеца в буркани. За целта прясно набран киселец се почиства и измива....
Съвети за консервиране на спанак, лапад и киселецЕдиният от начините за консервиране на лапад, спанак и киселец е във фризер – измивате зеленчука добре, подсушавате го и след това го нарязвате...
3
Правила за консервиране на кисели краставички
Както се казва, рецепти за консервиране на кисели краставички- бол....
Няколко идеи за консервирани кисели краставички
Вижте още изпитани рецепти за буркани с кисели краставички....
Можем ли да консервираме манджи в бурканиВиж също как могат да се консервират тиквички, прочети съветите за консервиране на гъби или научи как се консервира месо в буркани и как да...
4
Технологията на консервиране
Надали можем днес да си представим времето, когато консервирането все още не е било открито, защото именно чрез технологията на консервиране можем...
Консервиране на гювечНачините на консервиране на зеленчуци за гювеч са два – замразяване и стерилизиране....
1
Консервиране на патладжани
Можете да консервирате и пържен патладжан с малко чесън – без никакви останали зеленчуци....
Консервиране чрез осоляване
Освен копър и магданоз така може да се консервират зелен лук, пресен риган, босилек....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 5
51
42
32
20
10
Дай твоята оценка: