Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Котлети на Скара

Котлети на Скара

Открий всички 46 подбрани съвети за котлети на скара в Gotvach.bg.
Хариб на скара с гарнитураХариб на скара с гарнитураЗагряваме си скарата. Намазваме си всяка от рибите със зехтин и слагаме на горещата скара да се пече. Печем рибите от двете страни....
Морунаж на скара с прясолМорунаж на скара с прясол
Намазняваме скарата с парченцето масло и изпичаме от двете страни предварително почистената и нарязана на едро риба....
Пържоли на скара с АйсбергПържоли на скара с Айсберг
1
Пека ги на загрята и намазана скара. Разпределям в чинии и добавям салата от Айсберг....
Зеленчуци на скара с балсамикоЗеленчуци на скара с балсамико
Намазваме всички зеленчуци със зехтин, посоляваме ги и ги печем върху загрята скара или грил тиган....
Марината за скара с розмаринМарината за скара с розмарин
магданозът, малко розмарин и черен пипер се смесват много добре и с получената марината се намазва всяко парче месо, което е приготвено за печене на скара...
Кюфтета на скара с гарнитураКюфтета на скара с гарнитура
1
За по една минута морковите, чушките и лукът се запичат на скарата....
Барбун на скара с розмаринБарбун на скара с розмарин
Печем на загрята скара или в тавичка във фурна между 4 и 10 минути от всяка страна - според размера на рибите....
Сьомга на скара с печени зеленчуциСьомга на скара с печени зеленчуци
Поръсете филетата сьомга с вегета и изпечете на скарата по 1 мин от всяка страна....
Лаврак на скара с дафинов листЛаврак на скара с дафинов лист
Сервирайте лаврака на скара с дафинов лист веднага с резенчета лимон....
Риба на скара с орехов сосРиба на скара с орехов сос
Посолява се, поръсва се с черен пипер и се пече на умерено загрята скара. Готовата риба се поръсва със ситно нарязан магданоз....
Печена скумрия на скара с лаймПечена скумрия на скара с лайм
1
Печената скумрия на скара с лайм е готова....
Сочна скара с гарнитура от зелеСочна скара с гарнитура от зеле
1
Сочната скара с гарнитура от зеле е готова....

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 3
50
42
30
21
10
Дай твоята оценка: