Gotvach.bg»Избрани Колекции»Телешки Котлет на Скара
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Телешки Котлет на Скара

Телешки Котлет на Скара

Разгледай всички 23 авторски предложения относно телешки котлет на скара в Gotvach.bg.
Телешки пържоли на скараТелешки пържоли на скараСлед това пържолите се пекат на скара. Телешките пържоли са готови....
Телешки ребра на скараТелешки ребра на скара
Поставете телешките ребърца и изпечете от всички страни до готовност. Телешки ребра на скара поднесете с гарнитура по ваш избор....
Телешки език на скараТелешки език на скара
1
Телешки език на скара е разкошно и вкусно предястие - особено с горчичен сос....
Телешки стек на скараТелешки стек на скара
Телешкият стек на скара е готов....
Телешки Бифтек на СкараТелешки Бифтек на Скара
3
Всяка такава пържола е достатъчна за две порции- тоест двама човека могат да се нахранят с един такъв бифтек, тъй като е огромен....
Телешки Бузи на СкараТелешки Бузи на Скара
Включваме скарата и след загряването и поставяме бузите и печем до готовност....
Телешки карета на скараТелешки карета на скара
2
С получената марината се намазват телешките пържолки и се прибират поне за 12 часа в хладилник....
Телешки дроб на скараТелешки дроб на скара
1
Поднесете телешкия дроб на скара, полят с малко соев сос....
Пържоли на скараПържоли на скара
2
Оставя се в маринатата от червеното вино, лукът който е настърган и подправката за скара за около час - час и половина....
Вкусни телешки кюфтета на скараВкусни телешки кюфтета на скара
1
Поднесете вкусни телешки кюфтета на скара с подходяща гарнитура....
Мариновани Телешки Котлети на СкараМариновани Телешки Котлети на Скара
Моята препоръка е да си закупите направо готово съзряло телешко или говеждо Dry Aged. Скарата се пали поне 30 минути предварително....
Телешки антрекот стек на скараТелешки антрекот стек на скара
3
Оставят се за 1 час в хладилника и се пекат на скара, като се обръщат няколко пъти, докато се изпекат достатъчно добре. Сервират се веднага....

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: