Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Крем Парфе

Крем Парфе

Прегледай всички 24 кулинарни идеи за крем парфе в Gotvach.bg.
Парфе с кисело млякоПарфе с кисело млякоОставяме парфето в хладилника. При сервиране най-напред го обръщаме в подходяща чиния или просто освобождаваме стените на формата....
Шоколадово парфе с портокалШоколадово парфе с портокал
Оставете в хладилник да стегне и след около 3 часа парфето е готово за сервиране....
Сметаново парфе с къпиниСметаново парфе с къпини
Сложете парфето в хладилник за около 3-4 часа. С помощта на чиния обърнете парфето и внимателно отстранете фолиото....
Торта Парфе с бисквитиТорта Парфе с бисквити
4
С миксер разбивате яйцата със захарта на пяна, брашното прибавяте на етапи, като бъркате с шпатула. Печете в ринг със свалящо се дъно, като на...
Парфе от кафеПарфе от кафе
Смесете нишестето със захарта и солта, добавете прясното мляко и разбъркайте добре. Отделете жълтъците на яйцата и ги разбийте на пищна пяна. Добавете...
Плодово Парфе с Прясно МлякоПлодово Парфе с Прясно Мляко
Извадете, декорирайте и сервирайте веднага плодово парфе с прясно мляко....
Парфе с ягоди и бишкотиПарфе с ягоди и бишкоти
Прибираме парфето в хладилника за поне 5 часа, за да стегне. Парфето с ягоди и бишкоти е готово....
Ледено парфе с течен шоколадЛедено парфе с течен шоколад
Още неустоими рецепти за парфе: Парфе от кафе, Бананово парфе, Плодово парфе, Пасти парфе, Лесно парфе, Парфе с малини, Домашно парфе....
Шоколадово-ванилово парфе с черешиШоколадово-ванилово парфе с череши
На дъното се поставят череши, следва бял крем, след това череши, шоколадов крем, череши, разтопен шоколад, череши и бяло парфе....
Парфе с тиква и извараПарфе с тиква и извара
Първо сварих тиквата на пара. Оставих я да се охлади и разбих с пасатор. Добавих изварата, крема сиренето, ванилията и захарта....
Парфе с банани и орехиПарфе с банани и орехи
Вашето парфе с банани и орехи е готово да го сервирате....
Торта - Ягодово парфе с конфитюрТорта - Ягодово парфе с конфитюр
Пригответе крем Ягодово парфе: 1. Накиснете желатина в студена вода до набъбване; 2....

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 8
54
43
31
20
10
Дай твоята оценка: