Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кремове с Желатин

Кремове с Желатин

Прегледай всички 52 подбрани съвети относно кремове с желатин в Gotvach.bg.
Млечен желиран лимонов кремМлечен желиран лимонов кремОпитай и другите ни рецепти за желиран крем или тези вкусни желирани сладкиши....
Желирана крем-тортаЖелирана крем-торта
Получава се вкусна, лека и пухкава желирана крем-торта. Добър апетит....
Крем десерт Брюле с желатинКрем десерт Брюле с желатин
1
Крем десертът Брюле с желатин е готов....
Крем с желатин и млякоКрем с желатин и мляко
В друг съд приготвяме желатина според указанията на опаковката и го оставяме да се охлади за известно време....
Крем със Сметана и ЖелатинКрем със Сметана и Желатин
Разтваряме желатина според указанието на опаковката и го добавяме в сместа. Нарязваме бананите на малки парченца и добавяме и тях....
Крем с шоколадово желеКрем с шоколадово желе
През това време в десертни чашки добавяме крема от заквасена сметана, 2-3 с.л. сладко и отгоре заливаме с шоколадовото желе....
Двуцветен желиран крем с тикваДвуцветен желиран крем с тиква
Гарнирайте със захарни перли и оставете крема на студено, за да се стегне. Двуцветният желиран крем с тиква е готов....
Торта Свежест с желиран кремТорта Свежест с желиран крем
Разтопяваме шоколада на бавен огън и добавяме кафето и жълтъците и бъркаме до получаване на гъст крем....
Желиран крем Ден и НощЖелиран крем Ден и Нощ
Желатинът се накисва във вода. После се разтапя на водна баня. Млечното желе се прави така....
Желиран крем с киви и медЖелиран крем с киви и мед
Желираният крем с киви и мед е готов....
Желиран крем с праскови и сметанаЖелиран крем с праскови и сметана
Залейте ги със сметановата смес и оставете на студено, за да се желира кремът. Гарнирайте желето с парченца плод и листа от мента....
Желиран крем с череши от компотЖелиран крем с череши от компот
Оставяме така да набъбне, след което поставяме на водна баня и желираме плодовете, които предварително сме поставили в купичките....

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: