Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лесен Ябълков Сладкиш с Грис

Лесен Ябълков Сладкиш с Грис

Открий всички 35 кулинарни идеи за лесен ябълков сладкиш с грис в Gotvach.bg.
Лесен Ябълков Крем СладкишЛесен Ябълков Крем СладкишНай-вкусен е добре изстинал :) Насладете се на прекрасен ябълков вкус :)...
Лесен ябълков сладкиш с орехи и канелаЛесен ябълков сладкиш с орехи и канела
Печете ябълковия сладкиш на 180 градуса за около 30 минути. Лесният ябълков сладкиш с орехи и канела е готов....
Лесен ябълков сладкиш с бисквити и канелаЛесен ябълков сладкиш с бисквити и канела
3
Ябълковият сладкиш се пече 40 мин. на умерена фурна. Лесният ябълков сладкиш с бисквити и канела е готов....
Ябълков сладкиш с парченца ябълкиЯбълков сладкиш с парченца ябълки
1
След като се изпече, ябълковият сладкиш се оставя да изстине и се поръсва с пудра захар и канела....
Лесен сръбски сладкиш с грис и ябълкиЛесен сръбски сладкиш с грис и ябълки
Ако желаете постен вариант на лесен десерт с грис и ябълки, използвайте постен маргарин....
Сочен ябълков сладкишСочен ябълков сладкиш
След изстиване нарязваме на квадрати сочен ябълков сладкиш....
Напудрен ябълков сладкишНапудрен ябълков сладкиш
Ябълковия сладкиш поръсете обилно с пудра захар. Напудреният ябълков сладкиш е готов....
Чуден ябълков сладкишЧуден ябълков сладкиш
Изваждаме сочния сладкиш с ябълки, сипваме ядките върху него, изключваме фурната и връщаме чудния ябълков сладкиш вътре за 30 минути....
Съвършеният ябълков сладкишСъвършеният ябълков сладкиш
Печете съвършения ябълков сладкиш за около 55 мин. на 180 градуса. Поднесете го изстинал....
Ябълков сладкиш РозаЯбълков сладкиш Роза
1
Накрая се слагат обелените и нарязани на кубчета ябълки....
Икономичен ябълков сладкишИкономичен ябълков сладкиш
1
Когато стане готов и е вече изстинал, сладкишът се обръща в поднос. Икономичният ябълков сладкиш е готов....
Протеинов ябълков сладкишПротеинов ябълков сладкиш
Печем нашия протеинов ябълков сладкиш на 200 градуса около 25 минути....

Рейтинг

4.6
Общо гласували: 5
53
42
30
20
10
Дай твоята оценка: