Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лесен Ябълков Сладкиш с Грис

Лесен Ябълков Сладкиш с Грис

Открий всички 35 кулинарни идеи за лесен ябълков сладкиш с грис в Gotvach.bg.
Обикновен ябълков сладкишОбикновен ябълков сладкишКогато е готов сладкишът, изваждаме и поръсваме с пудра захар....
Балкански ябълков сладкишБалкански ябълков сладкиш
Разбъркваме добре сместа и с нея заливаме ябълките. Печем сладкиша в умерена фурна и го поднасяме поръсен с пудра захар....
Постен ябълков сладкишПостен ябълков сладкиш
9
Отгоре по желание можете да поръсите ябълковия сладкиш с пудра захар. Добър апетит!...
Коледен ябълков сладкишКоледен ябълков сладкиш
2
Сладкишът се пече във фурната на не много висока температура. След изпичането се поръсва с захар и канела. Добър апетит!...
Ароматен ябълков сладкишАроматен ябълков сладкиш
Още топъл, поръсете ябълковия сладкиш с пудра захар. Когато сладкишът се охлади, нарежете и поднесете...
Домашен ябълков сладкишДомашен ябълков сладкиш
4
Готовият ябълков сладкиш поръсваме с пудра захар....
Ефектен ябълков сладкишЕфектен ябълков сладкиш
3
Топлият ябълков сладкиш се намазва внимателно с мармалада. Освобождава се от ринга, когато е напълно изстинал....
Сметанов ябълков сладкишСметанов ябълков сладкиш
Готовия ябълков сладкиш още топъл поръсете с пудра захар. Да ви е сладко! Сметановият ябълков сладкиш е много сполучлив....
Бъркан ябълков сладкишБъркан ябълков сладкиш
1
Поръсете с пудра захар бъркания ябълков сладкиш. Виж също как да си направиш пухкав кекс с ябълки или вкусни ябълкови палачинки....
Диетичен Ябълков СладкишДиетичен Ябълков Сладкиш
Смесваме цеденото мляко, изварата, ванилията и стевията в купа, разбъркваме добре и изсипваме върху карамелизираните ябълки....
Еврейски ябълков сладкишЕврейски ябълков сладкиш
Изпечете ябълковия сладкиш в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 45 мин. или до суха клечка....
Вълшебен Ябълков СладкишВълшебен Ябълков Сладкиш
Готовият вълшебен ябълков сладкиш поръсвате с пудра захар....

Рейтинг

4.6
Общо гласували: 5
53
42
30
20
10
Дай твоята оценка: