Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лесен Ягодов пай

Лесен Ягодов пай

Открий всички 24 авторски предложения относно лесен ягодов пай в Gotvach.bg.
Лесен черешов пайЛесен черешов пайРецептата за черешов пай е изпълнена, да ви е сладко!...
Лесен американски пайЛесен американски пай
1
Сложете американския пай да се пече в загрята на 180 градуса фурна за около 25 минути....
Лесен кокосов пайЛесен кокосов пай
Загрейте фурната на 175 градуса. Смесете млякото, захарта, брашното, бакпулвера, яйцата, маслото и ванилията. Пасирайте сместа и я изсипете...
Лесен ябълков пайЛесен ябълков пай
В тава се разтапя 1 пакет масло и се оставя да стегне в хладилник. Мелят се орехите, белят се ябълките и се нарязват на тънки филийки. В отделен съд...
Пай с ягоди за специален поводПай с ягоди за специален повод
Пожелание може да поръсите ягодовия пай с пудра захар. Бон Апети с този пай с ягоди за специален повод!...
Италиански маслен пай с ягоди и малиниИталиански маслен пай с ягоди и малини
Италианският маслен пай с ягоди и малини е страхотен!...
Отворен пай с ягоди и бутер тестоОтворен пай с ягоди и бутер тесто
Слага се върху тестото, отгоре се нареждат нарязаните на половинки ягоди, поръсват се с пудра захар и филирани бадеми....
Лесен пай от вишниЛесен пай от вишни
1
Разбиваме яйцата и захарта, смесваме бакпулвера с брашното и започваме да прибавяме по малко, докато се поеме всичкото брашно. Добавяме ванилията....
Лесен Пай с КивиЛесен Пай с Киви
Размесете с брашно и разточете кръг, малко по-голям от формата за пай, която ще използвате....
Лесен пай с ябълкиЛесен пай с ябълки
За този лесен пай с ябълки захарта и яйцата се разбъркват добре на пяна. Мазнината се затопля до каша....
Лесен пай със сладкоЛесен пай със сладко
2
Много лесен пай със сладко. Забележка: Вместимост на моята ч.ч е 200 мл....
Лесен пай с крушиЛесен пай с круши
6
Разбийте захарта с жълтъците, добавете разтопения маргарин. Прибавете пресятото с бакпулвера брашно и прясното мляко. Разбъркайте сместа до хомогенност...

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: