Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Марината за Пилешки Пържоли

Марината за Пилешки Пържоли

Открий всички 48 кулинарни идеи за марината за пилешки пържоли в Gotvach.bg.
Пилешки пържоли с чеснова марината на скараПилешки пържоли с чеснова марината на скараПоднесете пържолите с гарнитура от свежа салата по избор. Пилешките пържоли с чеснова марината на скара са готови....
Сръбски мариновани пържолиСръбски мариновани пържоли
Сръбските мариновани пържоли са много вкусни....
Сочни мариновани пържолиСочни мариновани пържоли
Пържолите овкусяваме със сол и черен пипер, след което ги слагаме в маринатата поне за 2-3 часа. Печем на скара....
Мариновани пилешки пържоли и зеленчуци на скараМариновани пилешки пържоли и зеленчуци на скара
Смесваме хубаво продуктите за маринатата. Мариноваме месото и го оставяме да престои няколко часа....
Мариновани пилешки пържоли със сладко-кисел сосМариновани пилешки пържоли със сладко-кисел сос
След като пилешките пържоли са се мариновали ги изцеждаме и подсушаваме добре. Изпържваме ги в загрята растителна мазнина до златисто....
Бързи свински мариновани пържолиБързи свински мариновани пържоли
Разбъркайте съставките и накиснете вратните пържоли в получената марината за 10 - 15 минути....
Мариновани пържоли с картофиМариновани пържоли с картофи
Перфектните мариновани пържоли с картофи за повод и без повод....
Мариновани пържоли на грилМариновани пържоли на грил
Маринованите пържоли на грил са готови....
Мариновани пържоли от рибицаМариновани пържоли от рибица
Пържолите се поставят в дълбок съд и се покриват с марината. Съдът се затваря с похлупак....
Марината за пържолиМарината за пържоли
2
С получената марината намазвате пържолите и ги оставяте да престоят около час - час и половина преди топлинната обработка....
Пилешки пържолиПилешки пържоли
3
Всички продукти се объркват добре, в тях се накисват пържолите. Киснат поне 1 час. Пекат се на скара....
Пържоли от пилешки бутчета в малцова маринатаПържоли от пилешки бутчета в малцова марината
Бутчетата се обезкостяват в внимателно, така че месото да не се разкъсва и да остане на пържоли....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 8
51
44
32
21
10
Дай твоята оценка: