Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Марината за Свинско Месо

Марината за Свинско Месо

Открий всички 33 кулинарни идеи относно марината за свинско месо в Gotvach.bg.
Свинско месо с тикваСвинско месо с тикваСвинско месо с тиква - сочно и много вкусно....
Свинско месо с доматиСвинско месо с домати
1
Измиваме месото и нарязваме на хапки. Заливаме с вода и слагаме да се вари, като преди да кипне обираме образувалата се пяна....
Свинско месо с ябълкиСвинско месо с ябълки
Първо месото се нарязва на порции и се натрива със солта и черния пипер. След това се запържва направо в тенджерата....
Свинско месо с червено цвеклоСвинско месо с червено цвекло
Месото и цвеклото се отцеждат от водата и се смилат....
Пържено свинско месо с яйцаПържено свинско месо с яйца
Нарязваме месото също на ивички, а яйцето разбиваме с малко сол. Нагорещяваме тигана и в него сипваме малко олио....
Свинско месо в прасковена глазураСвинско месо в прасковена глазура
Месото се залива с маринатата и се оставя в хладилника за 3 часа. Вади се от маринатата, подсушава се и се запържва до златиста коричка....
Свинско месо с гъбен сосСвинско месо с гъбен сос
1
Свинското месо с гъбен сос е готово....
Печено свинско месо с лукПечено свинско месо с лук
1
Обезкостеното свинско месо се нарязва на едри парчета, поръсва се със сол и черен пипер и се нарежда в йенска тенджера....
Пържено свинско месо в бурканиПържено свинско месо в буркани
Пърженото свинско месо в буркани е готово....
Печено свинско месо с картофиПечено свинско месо с картофи
Измиваме и почистваме свинското месо от ципи и сухожилия. Нарязваме го на филета с дебелина 4 см....
Свинско месо с грах консерваСвинско месо с грах консерва
1
Свинско месо се почиства от мазнината и нарязва на едри парчета. Почистените зеленчуци се режат на ситно....
Консервирано свинско месо в бурканиКонсервирано свинско месо в буркани
2
Консервирано свинско месо в буркани е чудесна идея, когато ви се приготвя зеле със свинско, свинско с грах или ориз със свинско....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: