Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Габровски омлетЗагрейте тигана на средно силен огън. Добавете мазнината и яйцата, както се приготвят на очи.
Изчакайте 1-2 мин., докато белтъците са почти готови...
Японски омлет
Разбиваме яйцата със соевия сос и оризовия оцет. Загряваме олио, загребваме с черпак от сместа и пържим като за тънки палачинки.
Когато яйцата...
Хлебчета-Омлет
Хлебчетата се поставят в подсушена и намазана с олио тавичка, като се поставят само по края на тавичката (центърът остава свободен, за да се сложи там омлетът...
Пикантен омлет
Изпичаме омлета и го поръсваме с настърган кашкавал и лют пипер.
Гарнираме с кисела краставичка и поръсваме с лимонов сок....
Зеленчуков омлет
Нарязваме чушките, маслините (без костилки) и праза.
В тиган за палачинки запържете зеленчуците. Добавете подправките.
В отделен съд разбийте...
Кайзер омлет
Полученият омлет се намазва с конфитюр и се завива на руло.
Декорира се с шоколад и пресни плодове....
Засищащ омлетСъставките за омлета се разбиват добре и се слагат в тиган с мазнина, за да не залепне омлетът....
1
Кайзерски омлет
След това обръщаме омлета и запържваме до златисто и от другата страна.
Омлетът се сервира топъл, поръсен с пудра захар....
Овесен омлет
В купа отделяме белтъците от жълтъците. Разбивам леко белтъците. Към тях прибавяме чията, лененото семе и овесените ядки. Разбъркваме добре.
В...
Механджийски омлетИзпържете омлета до готовност и го прехвърлете в чиния. По същия начин пригответе и втория омлет....
2
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 5
53
41
30
21
10
Дай твоята оценка: