Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Аспержите се бланшират за няколко минути в посолена вода, като преди това се отстранява около 1 см от долната част.
Двете пиперки се нарязват на...

Накисваме за поне 6 часа амарант. В тиган задушаваме лук и моркови с кокосовото масло и вода.
След това добавяме измития амарант. Като поври 10...

На дъното на йенска тава се слага половината масло.
Върху него се нарежда пушеното сирене, отгоре се изсипва грахът ( задушен в останалото масло...

Морковът и гулията се измиват, обелват и настъргват на ренде в купичка, като се разбъркват, за да се смесят.
Добавя се натрошено сиренето и киселото...

Измиваме краставицата и белим кората. Нарязваме на шест парченца, а после разполовяваме надлъжно, получават се 12 парченца. Леко издълбаваме с малка...

Скалопините се увиват в нарязания на ленти бекон. Прибавят се сол и мащерка и се задушават с 30 мл зехтин, виното, кравето масло и главата чесън,...

Краставицата се измива и нарязва на дълги ленти с белачка за картофи. Сварява се едно яйце, обелва се и жълтъкът се отделя. В купа се разбърква майонезата...

Ако франзелата е дълга, я разрязваме на две. Издълбаваме двете части и трохите накисваме в прясното мляко.
В маслото задушаваме нарязаните лук...
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 4
51
41
31
21
10
Дай твоята оценка: