Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Оризови Топки

Оризови Топки

Разгледай всички 24 авторски предложения относно оризови топки в Gotvach.bg.
Оризови кюфтета на фурнаОризови кюфтета на фурнаСервираме оризови кюфтета на фурна с млечно-чеснов сос! Добър апетит!...
Оризови кюфтета с галетаОризови кюфтета с галета
От сместа се оформят топки с големина на кюфте, овалват се в галета и се пържат в загрято олио....
Оризови кюфтета със сиренеОризови кюфтета със сирене
От получената кайма оформяме малки оризови кюфтенца и овалваме с брашно. Изпържваме в силно загрята мазнина....
Оризови кюфтета с каймаОризови кюфтета с кайма
Така приготвените кюфтета пържим в сгорещеното олио до златисто....
По-различни оризови кюфтетаПо-различни оризови кюфтета
Разбъркваме всичко добре и от получената смес правим кюфтенца. Нареждаме ги в тава, покрита с хартия за печене, и намазана с олио....
Оризови кюфтета с куркумаОризови кюфтета с куркума
С леко намокрени длани оформяне оризови кюфтета. Слагаме ги в тава върху хартия за печене....
Оризови кюфтета с извараОризови кюфтета с извара
Така приготвените оризови кюфтета може да поднесете със зелена салата, доматено салата, краставички или морковена салата....
Оризови кюфтета по италианскиОризови кюфтета по италиански
Пържим нашите италиански оризови кюфтета в сгорещено олио за по минута от всяка страна. Поднасяме с песто или прясна салата....
Оризови кюфтета със спанакОризови кюфтета със спанак
Много лесни и нежни оризови кюфтенца със спанак и златна хрупкава царевична коричка! Чудно Вкусно!...
Оризови топки с шунка, топено сирене и сос МаринараОризови топки с шунка, топено сирене и сос Маринара
От омесената смес оформете оризови кюфтета в желания размер....
Оризови месни кюфтетаОризови месни кюфтета
Оформят се кюфтета, които се потапят в брашно и се пържат в сгорещено олио....
Аранчини с бекон (Оризови топки)Аранчини с бекон (Оризови топки)
От нея оформете топки с големината на орех, оваляйте ги в брашно, после в разбити яйца и в галета....

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: