Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Панирана Бяла Риба

Панирана Бяла Риба

Открий всички 24 авторски предложения относно панирана бяла риба в Gotvach.bg.
Бяла риба в доматен сосБяла риба в доматен сосПоднасяме бяла риба в доматен сос с гарнитура ориз или прясна салата....
Вкусна бяла риба в гювечетаВкусна бяла риба в гювечета
Хубаво почистете рибата, измийте, нарежете на шайби и осолете. Оставете я така 1 час, като я поръсите със подправка за риба....
Бяла риба в пикантно пюреБяла риба в пикантно пюре
Филето се посолява и поръсва с черния пипер. Слага се в намазана тавичка и се полива с част от зехтина (оставят се 4 с.л.) Запича се в силна фурна...
Пържена бяла риба с галетаПържена бяла риба с галета
Всяка риба се реже на 3-4 парчета. В тава парчетата риба се посоляват на вкус. В отделна купа се смесва пшенично бяло брашно с галета....
Бяла риба с хлебна коричкаБяла риба с хлебна коричка
Поднесете с чаша бяло вино....
Бяла риба с фин сосБяла риба с фин сос
Залейте соса върху топлата бяла риба. Направете украса по желание и поднесете....
Бяла риба на скараБяла риба на скара
Изпичате рибата на скара и я сервирате, поръсена със ситно нарязан магданоз и резенчета лимон....
Бяла риба по тутраканскиБяла риба по тутракански
Измийте рибените филета и ги подсушете. Осолете ги и ги оваляйте в галета. Наредете ги в намазнена тавичка и ги наръсете с лимонов сок. Нарежете...
Бяла риба по аржентинскиБяла риба по аржентински
Почистете рибата, подсушете я и я полейте отвътре с лимонов сок, а отвън я намажете с горчица....
Бяла риба по карибскиБяла риба по карибски
Рибата се подправя с къри, бяло вино, портокалов сок и сол. Завива се в лозовите листа, като се добавя от пушеното сирене....
Бяла риба по испанскиБяла риба по испански
Добре почистените от глави, опашки и перки риби измийте, подсушете, напръскайте с лимонов сок и олио, посолете, посолете....
Бяла риба на фурнаБяла риба на фурна
1
Върху вече задушените продукти подредете филетата от риба, овкусени по желание....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: