Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

2

Панираната риба поднасяме топла заедно с картофките и соса в кошничка от маруля, за да не се разлива по чинията....

Всяка риба се реже на 3-4 парчета.
В тава парчетата риба се посоляват на вкус.
В отделна купа се смесва пшенично бяло брашно с галета....

Редуваме, като потапяме рибата, първо, в брашното и галетата, после в яйце, пак в брашно и пържим панираната риба....

Поднасяме панирана бяла риба със сос тартар с лимон и пържени френски картофки.
Добър апетит!...

Парче риба се овалва в брашно. Потапя се в яйцата. Овалва се в галета. Поставя се на дъска. Това се повтаря с всички парчета риба....

Панираната бяла риба (нототения) със сух копър е готова....
Рейтинг
3.1
Общо гласували: 10
51
43
32
24
10
Дай твоята оценка: