Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Стерилизирано свинско месоКупих три килограма пърлено свинско месо.
Нарязах го на големи парчета, осолих го и го позапържих в много олио в голяма тенджера....
Пълнено свинско месо
Посоляваме месото, поръсваме го с черен пипер и ким и го пълним с приготвената смес....
Мариновано свинско месо
Варете всичко на тих огън, докато месото омекне. Когато изстине, го нарежете на тънки филийки....
Панирано люто пилешко
Сервираме вкусното панирано люто пилешко с любимата гарнитура и сосче по желание....
Панирано пилешко роле
Извадете, поставете панираното пилешко роле в чиния с кухненска хартия и попийте излишната мазнина.
Поднесете с подходяща гарнитура....
Панирано рибно филе
Размразява се рибното филе и се подсушава добре. Поръсваме с морска сол, черен пипер и щипка къри.
В купа се разбиват яйцата с телена бъркалка...
Панирано козе сирене
Нарязваме сиренето на плочки с дебелина 1.5 см. В купичка чукваме яйцето и го разбиваме с вилица.
Към него добавяме прясното мляко и галетата...
Панирано овче сирене
Сиренето трябва да е твърдо, ако е меко, го оставете за около два дена в хладилника в торбичка (за да не пожълтее) без суроватка. След което го извадете...
Мързеливо панирано сиренеИзваждаме панираното сирене върху салфетка или кухненска хартия.
Мързеливото панирано сирене е готово....
11
Панирано тилапия филе
Филето се измива и подсушава. Отърква се с маринатата и се оставя така 20 минути.
След това се отцежда от нея и се овалва първо в брашно, а после...
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 7
51
44
31
21
10
Дай твоята оценка: