Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Месото на рибата треска е много нежно, затова внимавайте да не ги разкъсате. Оставят се върху хартия....

1

Печем в предварително загрята на 190 градуса фурна за 20 минути.
Вадим ги и поръсваме с оцет на вкус, сервираме веднага....

Поднасяме топлата пържена треска с топла гарнитура за картофената гарнитура....

Нарязвате рибата на парчета, посолявате я и я поливате с лимонов сок. Режете морковите на парчета, лука- на ленти, чесъна и джинджифила на малки кубчета...

Оставете рибата под течаща вода, за да се измие солта, след това я поставете в купа и я залейте със студена вода. Оставете да престои 1 около 8-10...

Треската се гарнира и със задължителната за всяка риба съставка - лимон....

В чиния поставяме от филетата треска и отгоре поръсваме с нарязания на дребно магданоз....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 8
52
44
31
21
10
Дай твоята оценка: