Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Корите за лазанята се сваряват в подсолена вода. Отцеждат се и се разпределят в чинии за сервиране....

Мушкате лазанята във все още загрятата фурна и оставяте само кашкавала да придобие апетитен загар.
Важно! ! !...

Сос за лазаня: В подходящ съд задушаваме лука и моркова нарязани на ситно, добавяме доматите и подправките....

Корите за лазаня се разрязват на 12 правоъгълни парчета с размер 10 на 16 см....

2

Покриваме нашата лазаня с пилешко с алуминиево фолио, като внимаваме да не докосва повърхността....

Поднесете лазанята с грилован патладжан топла, украсена с листа пресен босилек!...
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: