Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Отстранете кожата на пилешките бутчета. Лука нарежете на ситно, а морковите на жулиени....

3

2

6

В подходяща чиния поставете малко от орзото, подредете бутчета и поръсете с наситнен магданоз.
Добър апетит....

В тавичка за печене се смесват грахът с нарязания на колелца праз лук, олиото, подправките и доматите. Разбърква се добре.
Месото се овкусява с...

1

Изчистваме, измиваме и разделяме на горно и долно бутчетата. Загряваме зехтина в дълбока тава и подреждаме бутчетата отгоре....

Поставете пилешките бутчета с кожата надолу и ги обезкостете, като внимавате да не разкъсате кожата....

Отново посоляваме всичко и прибавяме вода, така че да покрива почти целите бутчета.
Печем на около 200 градуса, докато месото е готово....

В загрят тиган запържваме пилешките бутчета до златист цвят. Изсипваме ги в гювеча....
Рейтинг
4
Общо гласували: 6
51
44
31
20
10
Дай твоята оценка: