Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пилешки Бутчета с Мед и Чесън

Пилешки Бутчета с Мед и Чесън

Разгледай всички 24 подбрани съвети за пилешки бутчета с мед и чесън в Gotvach.bg.
Парти бутчета с пресни картофи, чесън и копърПарти бутчета с пресни картофи, чесън и копърПарти бутчетата с пресни картофи, чесън и копър са готови....
Панирани пилешки хапки с чесън и орехиПанирани пилешки хапки с чесън и орехи
Нарязваме на ситно чесъна и го слагаме и него вътре. Объркваме много добре с лъжица. Оставяме в хладилника да си поеме вкусовите за 1 час....
Картофени пилешки бутчетаКартофени пилешки бутчета
Картофените пилешки бутчета задължително сервираме със студена бира....
Шеметни пилешки бутчетаШеметни пилешки бутчета
8
Шеметните пилешки бутчета са много вкусни....
Панирани пилешки бутчетаПанирани пилешки бутчета
8
Измийте пилешките бутчета, подсушете ги и ги натъркайте със сол, черен и червен пипер. Оставете така да се овкусят....
Пикантни пилешки бутчетаПикантни пилешки бутчета
1
В голяма купа смесете всички подправки - чесън, кимион, чили, червен пипер. Добавете олиото....
Пилешки бутчета магданозлияПилешки бутчета магданозлия
Загрейте мазнината и запържете от всички страни добре почистените пилешки бутчета....
Сочни пилешки бутчетаСочни пилешки бутчета
Бутчетата се измиват добре и се мариноват за 3-4 часа, като от време на време се разбъркват....
Пълнени пилешки бутчетаПълнени пилешки бутчета
Всичко, без бутчетата, се нарязва на ситно и се обърква с каймата и суровото яйце. Бутчетата се обезкостяват и се пълнят с плънката....
Мариновани пилешки бутчетаМариновани пилешки бутчета
Махнете кожата от бутчетата и ги посолете. 2....
Облечени пилешки бутчетаОблечени пилешки бутчета
Междувременно оваляйте бутчетата в останалите подправки и малко сол и ги запечете леко леко в тиган с олиото....
Глазирани пилешки бутчетаГлазирани пилешки бутчета
Сипете пилешките бутчета и ги запържете за 5 минути, след което ги наредете на кухненска хартия, за да се абсорбира мазнината....

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 5
52
43
30
20
10
Дай твоята оценка: