Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Печете вашата содена питка с типово брашно в предварително загрята фурна на 200 градуса около 25-30 минути на средна скара....

Щом извадите пълнозърнестата питка с брашно от спелта от фурната, я покрийте с памучна кърпа за няколко минути....

Готовата обредна питка с брашно от спелта покрийте с кърпа, за да е мека коричката ѝ....

Готовите питки увийте в чиста, памучна кърпа.
Тези питки с типово брашно стават много вкусни....

Смелете овесените ядки в кухненски робот докато станат на брашно. Направете кладенче и чукнете вътре яйцата. Разбъркайте добре....

Печете питката на 200 градуса около 35 минути.
Медената питка с два вида брашно е готова....

3

2
Рейтинг
3.4
Общо гласували: 5
51
42
30
22
10
Дай твоята оценка: