Gotvach.bg»Избрани Колекции»Хляб от Елда
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Хляб с Елда в ХлебопекарнаСмесете в купа яйцата, брашното и млякото, 100 мл вода и сол. Получава се средно гъсто тесто.
Това може да се прави в хлебопекарна, която сама...
Хляб с Елда
Сипете и кашата с брашното от елда. Омесете тесто и го оставете да втаса четиридесет минути....
Елда с гъбиДолейте 100 мл зеленчуков бульон и прибавете отцедената сварена елда.
Разбъркайте елдата с гъби за няколко минути и снемете от котлона....
2
Елда с къри
Изпържете добре лука, към него добавете морковите и за 5 минути оставете да се задушат.
Сложете след това и гречката, за да запържите и нея за...
Елда с млякоЕлдата попарете с вряла вода, похлупете и оставете да престои, докато набъбне хубаво....
2
Елда с грах
Добавя се грахът, намалява се котлонът и се оставя да ври в продължение на 15-тина минути, след което се добавя измитата елда....
Елда с броколи
Тогава се прибавя измитата елда. Ако е необходимо, се добавя още сол.
Когато и елдата е сварена, се добавят маслините и наситнен магданоз....
Безглутенов хляб от елда
Тестото за безглутеновия хляб се слага се в тава.
Безглутеновият хляб от елда се пече 60 мин на 160 гр...
Елда с прясно зеле
Междувременно залейте елдата с вода в съотношение 1:3, кипнете и варете около 20 минути на тих огън....
Здравословна елда с гъбиПрибавя се почистената и измита елда.
Доливаме се 2 чаени чаши гореща вода, поръсваме с черен пипер на вкус и се задушава за 20 минути....
3
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 8
54
41
31
22
10
Дай твоята оценка: