Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Приказна питкаРазточете всяка топка на питка върху намазнена повърхност. Направете разрези от края до средата на всяка питка....
Трицветна питка
Оставяме да втаса хубаво и печем питката в умерена фурна до готовност.
Трицветната питка е много сполучлива....
Питка ВичиСлед изваждане от фурната пухкавата питка се намазва с масло, покрива се с найлон и кърпа и се оставя да се задуши за около 10 минути....
1
Самоковска питкаПечем самоковската питка в умерена фурна.
След като е готова ефектната питка, се намазва с малко вода, загъва се в кърпа, за да изстине....
2
Питка Дар
Оставяме питката да втаса, мажем с яйце и печем на 180 градуса, 30-40 мин. Когато питката е готова, мажем с масло и покриваме с кърпа....
Питка Боженци
Пухкава, мека и невероятно ухаеща питка, без тъмни петна от содата.
Източник: Христина Колева. Питката Боженци е страхотно....
Питка Роза
Изваждам готовата и изпечена домашна питка върху скара за няколко минути.
Да ви е вкусно! Питка Роза става великолепна!...
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 7
51
44
31
21
10
Дай твоята оценка: