Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Погача за Кръщене

Погача за Кръщене

Разгледай всички 24 подбрани съвети за погача за кръщене в Gotvach.bg.
Ефектна Питка за ПрощъпулникЕфектна Питка за ПрощъпулникРазтваряме маята във вода с малко захар. Оставяме 2-3 минути и с маята, млякото, олиото, яйцата (без единия жълтък), солта и брашното замесваме меко...
Питка с масло за прощъпулникПитка с масло за прощъпулник
Изпечената питка за прощъпулник се напръсква с вода и се завива с вестник и кърпа за около 5 минути....
Пита за прощъпулникПита за прощъпулник
1
Вече втасалата питка се намазва с разбития жълтък и от горе се слагат крачетата и буквите....
Погача за прощъпулникПогача за прощъпулник
22
Погачата за прощъпулник сложете да се изпече в умерено загряна фурна до готовност....
Маслена питка с апликации за прощъпулникМаслена питка с апликации за прощъпулник
След изваждане от фурната намажете питката обилно отстрани и отгоре със масло. Маслената питка с апликации за прощъпулник е готова....
Сладка пита за прощъпулникСладка пита за прощъпулник
28
След като леко изстине готовата питка, я мажем с масло или мед. Разгледай и другите ни рецепти за питки за бебе....
Пухкава погача за прощъпулникПухкава погача за прощъпулник
След като втаса питката за прощъпулник, се намазва с жълтък....
Питка слънце за прощъпулникПитка слънце за прощъпулник
След като тестото за питката е втасало го разделяме на две, едната част оформяме като кръгло хлебче (ще сложим по средата на питката), а другата част...
Пита прощъпулник на моята дъщеряПита прощъпулник на моята дъщеря
Отгоре намазваме питата с разбитите жълтъци, но без крачетата и пръсчетата, и я оставяме да втаса за около 20 минути, сред което печем питката в предварително...
Пита-ПогачаПита-Погача
Мажем питката с жълтък и поръсваме със сусам. Пече се питката на 170 градуса за 40 минути....
Постна содена питка (Божа погача)Постна содена питка (Божа погача)
В тази питка задължително присъства и паричка. Измийте я добре и увийте в алуминиево фолио....
Питка с моцарелаПитка с моцарела
Средата на всяко парче от питката се натиска с пръст и във вдлъбнатината се налива олиото или зехтин. Питката се поръсва с подправките....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 6
51
43
32
20
10
Дай твоята оценка: